Заслужений grindcore бенд з каліфорнійського Лос-Анжелесу. "Стара школа" в своєму первинному вигляді. Потужний низький саунд, брудний та природній, саме такий, як має бути у класичному грайндкорі. На жаль, цей гурт не існує вже 11 років, тому, звісно, це ім'я дещо загубилося серед тисяч нових команд. Але вагомий слід залишився.
Отже, засновано цей колектив було ще у 1988 році. В 1990 саме тут почав свою музичну кар'єру гітарист Діно Казарес (грав на концертах), який згодом став відомий як учасник Fear Factory та Brujeria. 91-го року хлопці записали перше демо й лише у 1996 - перший повноформатний альбом. Через рік після цього команда зробила останій ривок у вигляді ще одного диска, концертного запису та спліту з Agathocles... й розпалася назавжди. Вокаліст Віктор Гарсія пішов до команди Endless Demise, гітарист Джері Флорес - до Bloody Phoenix. Ще тоді Джері категорично заявив: "Я чув плітки щодо нашого воз'єднання. Так от хочу покласти край цим розмовам, раз та назавжди. Excruciating Terror мертвий, ніякої реформації не буде. R.I.P."
Склад (за всі роки):
Jerry Flores - гітара, бас
Martin Alvaro - цимбали
Victor Garcia - спів
Dino Cazares - концертний гітарист (1990)
Дискографія:
You have to thank the author or make a post to see this text.
Fan MySpace
Сайт