Friday, May 25th 2012, 8:46pm UTC+2
You are not logged in.
Мені ось що цікаво,хто вирішує,тхру чи не тхру команда?Мабуть є якийсь комітет спеціальний для тхру -ідентифікації,і пан iGore до нього входить
![]()
Та шо ви кажете???Ото б ніколи не подумав...Гагага. Вирішувати це повинен твій мозок, керуючись своїми ж знаннями. Звідси виходить, що, для того щоб зрозуміти що за музику ти на данний момент слухаеєшь, потрібно:
а) Мозок
б) Знання
в) Можливо ще й досвідченність якась.
Якщо всього цього немає, то нічого не залишається як писати придуркуваті пости про пана iGore.
а у мну их хутьболка есть... тягаю по хате...![]()
в мене теж є їх майка... тягаю інколи в ній картоплю)))))))))))
От лайно. Виявляється, що я нічого не тямлю в експлойтед. Ось для чого вони існували весь цей час. Тепер, Мишко, я розумію чому ти їх так поважаєшь.
кожному своє..в кожного свої зе бести...чи ти натякаєш що це не тру панк-рок)))))??![]()
Exploited - лайно. Багатенько їм чого приписують.
Справа не в "зе бестах". Є декілька панк-рок гуртів, котрим дійсно не до дупи сьогоднішній стан цієї музики і котрі роблять свою справу краще за всіх. По перше, це звісно NoFX, Bad Religion, Pennywise, Guttermouth, Rancid, Ramones. Якщо пошвидше та мелодійніше, то Lagwagon, Strung Out, Belvedere. Ось якщо колись буде бажання побалакати про панк-рок, послухай спочатку ці гурти, почитай їхні тексти.
В ім"я Фет Майка, НОФКС та Фетврек рекордс взагалі треба щоденно жертви приносити. А Експлойтед.. ну що експлойтед? Британську сцену панк-рока - в анал. вона не тру![]()
Rancid - тру
... ебануться.
Users that thanked:
Billy Bons (Aug 28th 2009, 8:40am), t6r6u6e (Aug 28th 2009, 9:01am), SkullFullMagots (Aug 31st 2009, 6:11pm), хJESUSх (Sep 15th 2009, 10:23pm)
!!!!
© 2007—2009 GrindZoneUA