Wednesday, February 8th 2012, 2:06am UTC+2
You are not logged in.
Мене пугає кількість нойзових банд... таке враження що грати якісно вже не модно....
Мене пугає кількість нойзових банд... таке враження що грати якісно вже не модно....
Mishek напевне має на увазі нойзграйндові бенди, бо нойз на гітарі не зіграти!![]()
Це зовсім різне, ось Anal Cunt - нойзграйнд; Hair Police - нойз. В нойзі хочаб ритму і вокалу нема.
Mishek напевне має на увазі нойзграйндові бенди, бо нойз на гітарі не зіграти!![]()
Це зовсім різне, ось Anal Cunt - нойзграйнд; Hair Police - нойз. В нойзі хочаб ритму і вокалу нема.
Добре що хоч на гітарі його не можна зіграти...
На гітарі власне можна, не вміючи, як анал кант, та вони думають, що це музика, нойз же - не музика, отже і інструменти в ньому - немузичні, наприклад : фен, циркулярка, зламаний магнітофон, обробка (просто завеликий дісторшн та фідбєк, збільшення гучності у 2000 разів) тощо.
Тож я цікавлюся вашою думкою, де закінчується музика і починається нойз. - Таке було питання...... де ти в тих бандах музику знайшов звісно справа твоя))))
© 2007—2009 GrindZoneUA