Добрий ранок ! Макитра розколюється, але спробую поділитися своїми враженнями, принаймні фрагментарно, бо всього нажаль не пригадаю.
Як завжди розпочали із запізненням на добру годину. Розпочинали Гургабс. Колись давно я дурів від подібного музону, а зараз якось не чіпляє. Старий тупий нудний дез. Гурт існує 15 років, а досі грає на розігріві. Тож висновки робіть самі. З натовпу лунало "харе !"
Потім був гурт якого не було в афіші, Necrocannibalizm Sargery здається. Оце воно ! Стовідсотковий грайнд, звук, вокал, все як має бути. Мені трохи нагадало BLOOD. Далі, якщо не помиляюсь (я весь цей час пив пиво з горілкою

) були Crash Point Zero з Бєлгорода. Хлопці майcтерно грають, драйвово, мелодійно, але все то було трохи не в масть, через дещо іншу направленість їхньої музики. Щось накшталт NU-Metal, в деяких місцях Machine Head нагадало, хоча визначити їхній стиль досить важко. Я на цій музиці не розуміюся і ніц в ній не тямлю. Їм краще було б виступити в суботу, як раз був фест цього напрямку. Але гостям доволі сподобалося, всі уважно слухали, так що мушу зазначити що авдиторія високо зацінила виступ Crash Point Zero !
Потім Hate Anthem грали. Мене вже тоді трохи причепило від йоршику, короче кльовий грайнд, здібний вокаліст. До того млява публіка почала ковбаситися біля сцени.

гурту короче.
Далі був шансон-грйнд від TREMOR, хлопці виправдовують свою назву, власне більшість присутніх була ними доведена до того таки тремора.
Далі я пішов до суперового смердючого Фортівського WC

Стояла черга, хлопець з охорони прокачував бантусом рідину, яка там все затоплює, це просто жах

! Тож треба до Форту у бєрцах ходити, чи там у мартінсах, але в жодному разі не в кросівках.
Коли я повернувся, на сцені вже хтось грав. Припускаю що це були Starving Souls. Знову старий добрий дет, але шведського пошибу а-ля Hypocrisy, доволі мелодійний такий матеріял. Вокаліст-гітаріст для чогось опустив стойку мікрофону до мінімуму і якось рачкі грав та співав. Я так і не второпав, що то за прикол в них такий, може це їхня фірмова "фішка", а може вокалісту в такій позі зручніше виконувати. Холєра їх знає.
Далі я перемістився до бару в підвалі. Коли повернувся, вже відіграли Епікрайз. Потім був жорстокий гурт ГВАЛТ, не зазначений в афіші, дуже так агресивно грали. До того ж їхній вокаліст - був чи не єдиний, який розмовляє нашою солов'їною мовою, притому що вони з Донбасу. Десять балів !
EBANATH тут взагалі, як кажуть "No comments" - респект і уважуха. Ну і на останок, на сцену вийшов російській гурт "Лайном охрещений мисливець за піхвою"

Сoprobaptized Cunthunter.
Гєна вже був добряче так на підпитку, хитався трохи на сцені. Забомбили файно ! Соло інструмент в них це однозначно ударні. А решта - гітара та вокал - то є фоном. Принаймні мені так чомусь здалося. Цікаво просто подивитися як грає барабанщик. Зіпсували свято тим, що посередені виступу цього дійсно кльового гурту, вимкнули спочатку один мікрофон, а потім другий. Тож Гєна дарма надривався, його не було чути. Але навіть без вокалу, це було все одно кайфово. Потім їм вимкнули звук, і хлопці були змушені раптово завершувати. Роздратовані слухачі вимагали продовження. Не знаю що там сталося, може загальний час було вичерпано. Люди почали поволі розходитися, і я пошвендяв додому, трохи роззлючений.
Але все одно було круто на Brutal New Year !