Thursday, May 24th 2012, 2:23am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

Genek

Авторітет

Occupation: сiкаю на пiдлогу

Level: 45 [?]

Experience: 4.364.168

Next Level: 5.107.448

21

Thursday, March 13th 2008, 2:41pm

Мабуть тоді тре питання ставить так - а є різниця між музикою і шумом??? Бо є ритм, є рифф - так можна й ритмічні верещання моржів музикою обізвати....

Повторюю: переважна кiлькiсть звичайних людей не вважає музикою навiть музичне творiння хардрок банд й для них це ще гiрше нiж ритмічне верещання моржів... То справа обiзнаностi... Не треба на бiле казати чорне... :cranky: Я так й не почув, а де твоя межа???

Mishek

Administrator

Level: 51 [?]

Experience: 11.918.830

Next Level: 13.849.320

22

Thursday, March 13th 2008, 2:51pm

Мабуть тоді тре питання ставить так - а є різниця між музикою і шумом??? Бо є ритм, є рифф - так можна й ритмічні верещання моржів музикою обізвати....
Повторюю: переважна кiлькiсть звичайних людей не вважає музикою навiть музичне творiння хардрок банд й для них це ще гiрше нiж ритмічне верещання моржів... То справа обiзнаностi... Не треба на бiле казати чорне... :cranky: Я так й не почув, а де твоя межа???
Щось ти якось "хто в ліс, хто по дрова...." при чому тут обізнаність..є музика в нормальному її розумінні, а є мотлох нойзовий по типу тих банд, що ти назвав, ото й вся межа... :baby: Хоча як хто вважає і яку купу звуків музикою то його справа, і нічого поганого в тому нема..справа мабуть в смаку...
"...Но нє очко обично губіт, а к одіннаццаті туз..." (с) М.Круг

DoG@Rt

Корєфан

Occupation: Спостерігач

Level: 33 [?]

Experience: 459.129

Next Level: 555.345

23

Thursday, March 13th 2008, 4:12pm

Ну, хоч якась дискуссія..
Особисто я б сказав, що немає музики там, де нема ритму/мелодії/гармонії (щось таки дається в знаки ДМШ)
Коротше, Пантера - музика, хоч і неприємна, а ось як мені подобається МерЗбоВ, та я визнаю, що це шум.
До речі! Де можна скачати верещання диких моржів?

Mishek

Administrator

Level: 51 [?]

Experience: 11.918.830

Next Level: 13.849.320

24

Friday, March 14th 2008, 8:21am

Ну, хоч якась дискуссія..
Особисто я б сказав, що немає музики там, де нема ритму/мелодії/гармонії (щось таки дається в знаки ДМШ) Коротше, Пантера - музика, хоч і неприємна, а ось як мені подобається МерЗбоВ, та я визнаю, що це шум. До речі! Де можна скачати верещання диких моржів?
Як сміливий, то можна десь тока на діктофона записать.... їдеш на північний полюс, ібашеш палкою моржа по голові, тікаєш і на ходу вмикаєш прилад.... :) :)
"...Но нє очко обично губіт, а к одіннаццаті туз..." (с) М.Круг

DoG@Rt

Корєфан

Occupation: Спостерігач

Level: 33 [?]

Experience: 459.129

Next Level: 555.345

25

Friday, March 14th 2008, 5:59pm

Ех, чувак, мені б портативний прилад, так я би вже такого поназаписував.... :starper:
То для тебе межа нойзграйнд?

Butcher

Авторітет

Occupation: цех

Level: 43 [?]

Experience: 3.297.552

Next Level: 3.609.430

26

Tuesday, June 3rd 2008, 9:25pm

А я музику бачу усюди.Починаючи з хеві-металу та закінчуючи нойзкором.Але з виключеннями.Наприклад,коли грати ніхуя не вміють,на музиці не розуміються.а намагаються грати-будь-що,неважливо-це вже не музика.Звісно,усе залежить від сприяння,яке у кожного різне.

Їбав я всі роялі,всю валюту,та всіх жидів!(с)Лесь Подерев'янський

Athrombus

Unregistered

27

Wednesday, June 4th 2008, 8:43am

Масами Акита в одному із своїх інтервью сказав, що для нього нойз то поп-музика)))... (я з ним згоден)

JESUS

Свій пацанчик

Level: 28 [?]

Experience: 182.600

Next Level: 195.661

28

Friday, August 29th 2008, 9:20pm

Хлопці, та ви заєбали :crazy2:
Му́зыка (греч. Μουσική от μούσα — муза) — разновидность искусства, воплощающая идейно-эмоциональное содержание в звуковых художественных образах (вікіпєдія).

Мелодия зачастую представляет собой совокупность глиссандирующих подъёмов и спадов (экмелика), объединяющих контрастные высотные зоны в ритмическом порядке, зависящем от ритмики словесного текста и танца (це вам не моржів єбати :starper: ).
Массовое убийство — это прекрасно. Мудрые люди увидят, что души убитых и убийц от этого только выигрывают...
— Сёко Асахара

Butcher

Авторітет

Occupation: цех

Level: 43 [?]

Experience: 3.297.552

Next Level: 3.609.430

29

Saturday, August 30th 2008, 2:36pm

Хлопці, та ви заєбали :crazy2:
Му́зыка (греч. Μουσική от μούσα — муза) — разновидность искусства, воплощающая идейно-эмоциональное содержание в звуковых художественных образах (вікіпєдія).

Мелодия зачастую представляет собой совокупность глиссандирующих подъёмов и спадов (экмелика), объединяющих контрастные высотные зоны в ритмическом порядке, зависящем от ритмики словесного текста и танца (це вам не моржів єбати :starper: ).
Оце ти видав :degenerat: тіко одне не зрозуміло-нахуя?

Їбав я всі роялі,всю валюту,та всіх жидів!(с)Лесь Подерев'янський

JESUS

Свій пацанчик

Level: 28 [?]

Experience: 182.600

Next Level: 195.661

30

Saturday, August 30th 2008, 5:22pm

А то (((((((((:
:umnik:
Массовое убийство — это прекрасно. Мудрые люди увидят, что души убитых и убийц от этого только выигрывают...
— Сёко Асахара