Thursday, May 24th 2012, 2:23am UTC+2
You are not logged in.
Мабуть тоді тре питання ставить так - а є різниця між музикою і шумом??? Бо є ритм, є рифф - так можна й ритмічні верещання моржів музикою обізвати....
Я так й не почув, а де твоя межа??? Щось ти якось "хто в ліс, хто по дрова...." при чому тут обізнаність..є музика в нормальному її розумінні, а є мотлох нойзовий по типу тих банд, що ти назвав, ото й вся межа...Повторюю: переважна кiлькiсть звичайних людей не вважає музикою навiть музичне творiння хардрок банд й для них це ще гiрше нiж ритмічне верещання моржів... То справа обiзнаностi... Не треба на бiле казати чорне...Мабуть тоді тре питання ставить так - а є різниця між музикою і шумом??? Бо є ритм, є рифф - так можна й ритмічні верещання моржів музикою обізвати....Я так й не почув, а де твоя межа???
Хоча як хто вважає і яку купу звуків музикою то його справа, і нічого поганого в тому нема..справа мабуть в смаку... Як сміливий, то можна десь тока на діктофона записать.... їдеш на північний полюс, ібашеш палкою моржа по голові, тікаєш і на ходу вмикаєш прилад....Ну, хоч якась дискуссія..Особисто я б сказав, що немає музики там, де нема ритму/мелодії/гармонії (щось таки дається в знаки ДМШ) Коротше, Пантера - музика, хоч і неприємна, а ось як мені подобається МерЗбоВ, та я визнаю, що це шум. До речі! Де можна скачати верещання диких моржів?
). Оце ти видавХлопці, та ви заєбали![]()
Му́зыка (греч. Μουσική от μούσα — муза) — разновидность искусства, воплощающая идейно-эмоциональное содержание в звуковых художественных образах (вікіпєдія).
Мелодия зачастую представляет собой совокупность глиссандирующих подъёмов и спадов (экмелика), объединяющих контрастные высотные зоны в ритмическом порядке, зависящем от ритмики словесного текста и танца (це вам не моржів єбати).
тіко одне не зрозуміло-нахуя? © 2007—2009 GrindZoneUA