Thursday, May 24th 2012, 2:30am UTC+2
You are not logged in.
Хуй його знає...Скільки людей-стільки думок.А пояснить мені,матьорі грайндери,що поганого у металі?
Чуваче,ти не плутай "те,що культивується" з тим,що як кажуть,йде від душі.Усе залежить від сприяття музикантів.Якщо комусь більш імпонує відтворити свою ідею(зараз неважливо кому,і не важливо яку ідею)в металевій музиці-він це зробить.І це буде гарно і правильно.А якщо починають грати "патаму што ето модна і всє ето іграют",навіть якщо це все буде зроблено надпрофесійно-це вже стане попсою.Прикладів тому маса.Їх,навіть,немає сенсу й приводити.Так само і з грайндом.Як на мене-то це зовсім не суттєве питання-є вплив металу чи нема.Якщо є-нічого страшного.Нема-теж саме.Головне-щоб музика робилася дійсно за покликанням,а не тому,що там типо,ундергроунд,тіпо,грайнд-моніаки,тіпо усі злобні та страшні...Коротше,ти,я думаю,зрозумів,що я хочу сказати.Метал - це популярна музика, даже дез метал, про що може свідчити, той жеж металапокаліпс, мультик, про гурт міліонерів дестерів. За допомогою розкручених метал команд роблять пиздатенні гроші.
А грайнд це поки що не мейнстрімова музика а значить дійсно екстремальна з такими обкладинками, музикою і текстами, які хочуть самі музиканти та фани. Ні для кого не є секретом, що канібалам запрещали деякі обгортки використовувати, через рішення суду. Тобто "пратівниє" продюссери ще не кажуть грайндерам, як краще попою крутити на сцені та які моменти зі шведського металу мають бути основними в альбомі.
А так в металі нічого плохого немає. Просто особисто мене він заєбав вже в доску. Коли був популярним сатнізм, всі металлери були сатаністами, коли язичницьтво, язичниками, коли почали массово закидувати полки магазинів нс літературою, усі повспоминали, шо вони арійцці... те що популярно те і культивується в металі, імхо...
Це ти не кажеш,і решпект тобі за це.А іноді трапляється таке,що трохи не попсою увесь спектр металевої музи роблять.Я цього не розумію.
а ніхто не каже шо метал - це погано))))
Згоден.І саме за це ми усі і є шанувальниками справжньої музики,а не комерційної попсні,навіть якщо вона робиться під вивіскою бутор-дез чи тхруе блек чи ще щось,неважливо що.
Отож бо й воно...Попсою називають, бо багато металевих напрямків давно вже перетворились в джерело збагачування лейблів, продюсерів й т.п...
Ну з цієї точки зору грайндова культура точно не метал, бо грошенят тут не заробиш багатенько... хіба що за деяких випадків)))
© 2007—2009 GrindZoneUA