Thursday, May 24th 2012, 2:33am UTC+2
You are not logged in.
Хлопчики підкажіть де можга взяти примочку до вокалу???
і як вона називається?????
я знаю шо можна вокалити через гормонайзер,але блять хуй його знає де його взяти і кільо
він стоє????
хоч на вокал не жалуюс могу і как Цефалотріпсі, і ка кок енд бол торче і как і карне...
Жду Совєтов!!!!!!!!!!!!![]()
Пробивали ми задля цікавості цю хуйню.Гармонайзер самий гівений з трьома чи чотирма ефектами у нашому обл центрі коштує десь у районі 700 грн.Це цифровий.Ось від цього і відштовхуйся.Хлопчики підкажіть де можга взяти примочку до вокалу???
я знаю шо можна вокалити через гормонайзер,але блять хуй його знає де його взяти і кільо
він стоє????
хоч на вокал не жалуюс могу і как Цефалотріпсі, і ка кок енд бол торче і как і карне...
Є така штукенція: вокальний процесор DigiTech (Vocal 300 та VX400) - коштують вони 1600 та 2500 грн.Хлопчики підкажіть де можга взяти примочку до вокалу???
він стоє????
головне мікрофон,,,,а вот настроєчкі кокіє то накручувати на фоніку я не знаю.........
головне мікрофон,,,,а вот настроєчкі кокіє то накручувати на фоніку я не знаю.........
конєчно важливо,якщо через пуколки усілякі,то мікрохвон нє спасє,а настроечкі роби співвідносно тому який хочешь мати спів,якшо візги,то добавляй високих,якшо хочешь більш потужно,,то серединки підбівляй,тока нєнада накручувати рєвєра,бо з нім хуйово
© 2007—2009 GrindZoneUA