Thursday, May 24th 2012, 2:34am UTC+2
You are not logged in.
Ось як раз і для цього тему і створив,щоб ти,хто розуміється у питанні краще,щось порадили іншим,а не для того,щоб розписувати,як ахуєнно із Уралу можна вижати звук.Хоча,комусь і це може бути цікаво.Доречі-що таке "музичний салон"?Тема хня. Розмова буде точитися про те у кого на що вистачило грошей... Який сенс розмовами смакувати примочь за 200 грн, гiтару за 250$ чи комплект залiза за 750 грн???
Фан щось придбати - гайда до музичного салону!
Нічого схожего на це у нашому місті не має.Навіть у Луганську торгаші максумум можуть сказати "Та ти візьми,послухай.Я не знаю" Ось як раз і для цього тему і створив,щоб ти,хто розуміється у питанні краще,щось порадили іншим,а не для того,щоб розписувати,як ахуєнно із Уралу можна вижати звук.Хоча,комусь і це може бути цікаво.Доречі-що таке "музичний салон"?Тема хня. Розмова буде точитися про те у кого на що вистачило грошей... Який сенс розмовами смакувати примочь за 200 грн, гiтару за 250$ чи комплект залiза за 750 грн???
Фан щось придбати - гайда до музичного салону!Нічого схожего на це у нашому місті не має.Навіть у Луганську торгаші максумум можуть сказати "Та ти візьми,послухай.Я не знаю"
Та то,мабуть,поки хтось уживу не розлумачить що й як-ніяки відеошколи не допоможуть...Хоча,хуй його знає.Завжди якось сам обходився...ммм.... А на электро гитару кто-нибудь знает хорошую видео школу на русском\украинском,что-бы были понятны азы... Что-то типа "Электро Гитара Для Чайников" ... ато в интернете чето школ норм не находил...![]()
Нам панкам на ноти срати![]()
Можу порадити гарну вiдео школу, Derek'а Roddy. Хоча й дезовий драмер, але бласт пре не брутальний.
Навiть Циянек з Dead Infection фанатiв.
Tягни!
Torrent
© 2007—2009 GrindZoneUA