Friday, May 25th 2012, 4:29am UTC+2
You are not logged in.
Пускай пацаны берут на обожку себе оту девочку с болезненным видом)))я конечно не художник, но вот некоторые мои работы, прошу сюда
Облогу малювала людина,яка нещодавно на відмінно захистила магістерську працю саме по художньої освіті)))Не подобається-так і кажи,а не кидайся словами щодо "шлаку".Облога,на скіки я зрозумів,саме такою і замислювалась...Обложка шлак, видно счто рисовал человек у которого рукеи к этому не стоят, и дело тут не в жопах. (про Эпикриз сразу скажу, там видно было что нарисовано художником, по крайней мере работа вглядела приятно)
PS: чтоб не приебывались, типа: "а ты сам лучше нарисуй", я конечно не художник, но вот некоторые мои работы, прошу сюда
Users that thanked:
SickGvalt (Jul 25th 2009, 10:53pm)
Облогу малювала людина,яка нещодавно на відмінно захистила магістерську працю саме по художньої освіті)))Не подобається-так і кажи,а не кидайся словами щодо "шлаку".Облога,на скіки я зрозумів,саме такою і замислювалась...Обложка шлак, видно счто рисовал человек у которого рукеи к этому не стоят, и дело тут не в жопах. (про Эпикриз сразу скажу, там видно было что нарисовано художником, по крайней мере работа вглядела приятно)
PS: чтоб не приебывались, типа: "а ты сам лучше нарисуй", я конечно не художник, но вот некоторые мои работы, прошу сюда
Users that thanked:
Kos@ (Jul 26th 2009, 9:49am)
Бля, хлопці! На форумі до фіга тем для обговорення, може досить вже цю нещасну обкладинку мусолити? Тим паче, що нічого нового ви вже не пишете, тупий срач якийсь йде...
До того ж докази цінують за якістю, а не за кількістю, є таке прислів'я
,досить вже говно виливати на цю обеладинку
Та нехай ллють,навпаки,чим більше калу-тим крутіша "не тхру гріндкорє обкладинка"повністю з тобою згоден,досить вже говно виливати на цю обеладинку
![]()
І до того ж,кал-це цікаво
![]()
алеж скіки можна вже цього калу,нового всеодно ніхто нічого непиши все й те саме
© 2007—2009 GrindZoneUA