Friday, May 25th 2012, 2:28pm UTC+2
You are not logged in.

Hidden Text
You have to thank the author or make a post to see this text.
ось тiльки пагано розумiю за яку колекцiю йдетьсятаке тре було слухати ще в тих часах, зараз вже не актуально, не пре. тiльки заради iсторiї та поваги - з шаною прослухав
та так можна й півколекції викреслити))))
вибачай, але я такi диски не збираю...ось тiльки пагано розумiю за яку колекцiю йдетьсятаке тре було слухати ще в тих часах, зараз вже не актуально, не пре. тiльки заради iсторiї та поваги - з шаною прослухав
ну ти ж збираєш диски, мабуть там багато чого такого яке підпадає під категорію "з шаною прослухав"))))![]()
вибачай, але я такi диски не збираю...ось тiльки пагано розумiю за яку колекцiю йдетьсятаке тре було слухати ще в тих часах, зараз вже не актуально, не пре. тiльки заради iсторiї та поваги - з шаною прослухав
ну ти ж збираєш диски, мабуть там багато чого такого яке підпадає під категорію "з шаною прослухав"))))![]()
так i тiльки як що якiсть не бiльш за 2 kBsвибачай, але я такi диски не збираю...ось тiльки пагано розумiю за яку колекцiю йдетьсятаке тре було слухати ще в тих часах, зараз вже не актуально, не пре. тiльки заради iсторiї та поваги - з шаною прослухав
шо, тіко мр3???![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "Genek" (Jan 15th 2009, 5:38pm)
так i тiльки як що якiсть не бiльш за 2 kBsвибачай, але я такi диски не збираю...ось тiльки пагано розумiю за яку колекцiю йдетьсятаке тре було слухати ще в тих часах, зараз вже не актуально, не пре. тiльки заради iсторiї та поваги - з шаною прослухав
шо, тіко мр3???![]()
ага. i додам що все це обов'язково записаю на blu-ray диски й роблю кольоровий буклет який зазвичай має не менш нiж 24 сторiнки
© 2007—2009 GrindZoneUA