Friday, May 25th 2012, 9:17pm UTC+2
You are not logged in.
Hidden Text
You have to thank the author or make a post to see this text.
про гурт зокрема. а як що роздiл має шидло "Sludge/Grind" то треба постити тут саме Sludge/Grind гурти, а не вводити в оману людей робивши теми о достатньо попсових гуртах що вони жодного вiдношеня не мають до grind'кора як такого. я теж слухаю рiзну музу, але нiкого не гружу, наприклад, King Crimson'ом або чимсь ще... Бо так невдовзi тре буде iнше iм'я порталу давати, наприклад "мотлох зона"А ти, доречі, про цей конкретний гурт кажеш, чи взагалі про стиль?Люди!!! Що ж це з Вами??? Як же таке говно можна слухати???![]()
піздец, сладж попса, я в ахуетеми о достатньо попсових гуртах
про гурт зокрема. а як що роздiл має шидло "Sludge/Grind" то треба постити тут саме Sludge/Grind гурти, а не вводити в оману людей робивши теми о достатньо попсових гуртах що вони жодного вiдношеня не мають до grind'кора як такого. я теж слухаю рiзну музу, але нiкого не гружу, наприклад, King Crimson'ом або чимсь ще... Бо так невдовзi тре буде iнше iм'я порталу давати, наприклад "мотлох зона"А ти, доречі, про цей конкретний гурт кажеш, чи взагалі про стиль?Люди!!! Що ж це з Вами??? Як же таке говно можна слухати???![]()
2 Genek:
Сперечатися не буду, бо маєшь рацію, грайнду тут нема. Але я й не говорив, що він тут присутній. Запостив цю тему, розраховуючи на шанувальників сладжу, яким це музло мало припасти до душі (й, судячи з перших відповідей, припало). З тим, що гурт лайно та попса я, звісно, не згоден, але далі вже на розсуд модератора та адмінів, чи потрібний на цьому форумі пост про Knut, чи ні... Принаймні, на майбутнє буду знати, що будь-які прояви маткору на цьому форумі не в повазі...
тут поважається думка кожного, але це ж не догма
)) © 2007—2009 GrindZoneUA