Такій розклад більш ніж подобається))) В Морському наскільки я знаю і ціни приємніші і житла більше! Да і досить думаю з "Сонечка", вже засрали в кінець) Прийшла черга Селища "Морське"! Бугагаа 8o
На сайте МНМ только что прочитал что уже заявлены одни из хедлайнеров группа:agnostic front! А что это за группа такая,не разы не слышал такого названия? А за каркасс ничего не видел (((
З офіційного сайту:
25.02.2008 - Ведутся переговоры.
В данный момент ведутся переговоры с такими группами: Moonspell, Behemoth, MOD, Carcass, Obituary, Exodus.
25.02.2008 - Первый хедлайнер MHM-сцены определен!
Группа Gorgoroth подтвердила свое участие в MHM-IX! И будет выступать 06.08. 2008г.
24.02.2008 - Первый хедлайнер РА-сцены определен!
Группа Agnostic Front подтвердила свое участие в MHM-IX! И будет выступать 07.08. 2008г.
"...Но нє очко обично губіт, а к одіннаццаті туз..." (с) М.Круг
На сайте МНМ только что прочитал что уже заявлены одни из хедлайнеров группа:agnostic front! А что это за группа такая,не разы не слышал такого названия? А за каркасс ничего не видел (((
agnostic front - праотці хардкору ....
"...Но нє очко обично губіт, а к одіннаццаті туз..." (с) М.Круг
на Горгорот (назва майже грайндова - GORE GORE ROT )) цікаво буде подивитись, але тільки у тому випадку якщо підготують таке ж скандальне шоу, як у Польщі...
"...на сім світі пий, соколе - на тім світі не дадуть, мертві бджоли-мертві бджоли, мертві бджоли не гудуть..." П.Зібров